Økologisk makeup er en god idé

Økologisk makeup er en god idé

Mange bruger gerne økologisk makeup og makeup uden kemi. Det er en virkelig god idé, og økologisk makeup er god for naturen, da man ved brug af dette undgår at udlede for meget farlig kemi ud. Under produktionen af økologisk makeup udledes der nemlig ingen farlige kemikalier, og det er til stor gavn for miljøet, som der er grund til at værne om. 

Dyreforsøg og dyrevelfærd er værd at tænke over

Når man tænker på makeup og produktionen af denne er det nærliggende at komme til at tænke på dyreforsøg og dyrevelfærd. Igennem tiderne er dyr nemlig blevet brugt i forsøg på at teste forskellige produkter til os mennesker, og der har tidligere ikke været sat særlig store spørgsmålstegn ved det. Derfor er det helt klart bedst at finde noget økologisk makeup, der er fremstillet og udviklet uden brug af dyreforsøg, for dyrene lider virkelig under dyreforsøg, og mange overlever heller ikke disse og slipper ikke derfra uden men. Så, det vil være godt at gå efter en bæredygtig mode, når man vil optimere sin makeup beholdning derhjemme og sin garderobe med mere.

Mange ting har ændret sig i løbet af de seneste par årtier

Nu har tidsånden dog ændret sig noget, og vi er som art blevet fuldt ud klar over, at vi ikke er de eneste som der skal tages hensyn til på denne klode. Hele vores liv her må gerne betyde noget, og vi kan skænke det betydning ved at tænke større og ud over vores egen næsetip. Det vil gavne hele planeten, og når vi gavner hele planeten, gavner vi også os selv.

Makeup uden kemi som det bedre valg

Når man gerne vil være en bevidst forbruger, så er det rart at kunne forbruge uden at forurene jorden og uden at dyr kommer til skade i forsøget på at optimere det produkt som man er ude efter. Hvis vi tager hensyn til dyrene, så tager vi også hensyn til planeten. Vi må også holde op med at forurene og ødelægge vores moder jord. Derfor er makeup uden kemi det bedste valg.

Dyrenes plads her på jorden

Dyren er her på lige fod med os. Dog er det lykkedes menneskene at tilegne sig en slags hersker position. Vi er det væsen på jorden som har det mest effektive og højtudviklede kommunikationssystem, hvilket giver os mulighed for at samtale og aftale mange ting. Således har vi skabt byer, redskaber, arbejdsrutiner og religioner. men dyrene har en lige så stor plads på jorden som vi har. De er bare mere sårbare overfor de forandringer som vi laver, fordi de ikke selv kan gøre hverken fra eller til. Så er der de meget stærke dyr med en høj grad af overlevelsesevne, såsom bjørnedyrene og andre slags. Bjørnedyrene skal nok klare den, men hvis vi også skal klare den må vi huske at tage dyrene med i vores regnskab.