Træn din indre skuespiller

Træn din indre skuespiller

Vil du gerne blive en bedre skuespiller? Så er der kun en vej frem. Du skal træne og øve dig! En skuespiller har nemlig behov for træning i at bruge kroppen og stemmen – så han eller hun kan bringe de historier til live, vi som publikum skal købe ind på. Formår skuespilleren ikke at overbevise, køber vi nemlig ikke ind på fortællingen – som derved falder til jorden.

Kunne du godt tænke dig at blive en bedre skuespiller må du med andre ord træne – og vel at mærke et dedikeret sted, hvor du får feedback og kan udvikle dig.

Det kan du lære på en skuespil højskole

Hvis du gerne vil dyrke skuespillet, så er det oplagt at søge optagelse på en skuespil højskole. Her kan du nemlig indgå i et lærerigt fællesskab, hvor du tilmed kan finde nye venner, som brænder for det samme som dig: skuespil og teater!

Men højskolen gør mere end at blot lade dig stå på scenen. Du får nemlig også den medfølgende faglighed, der skal til for at sikre din udvikling inden for feltet. Når man taler om faglighed i denne forstand, er der tale om f.eks. den fysiologiske viden om at bruge kroppen og stemmen – og ikke bare i tale, men også i f.eks. sang!

Desuden kan du træne din alsidighed som skuespiller, fordi du bliver introduceret til et bredt persongalleri, som er med til at pleje dit arbejde og din forståelse inden for karakterer. 

Omgiv dig med de rette mennesker

Du har sikkert hørt det før: Skal man blive god til noget, skal man omgive sig med de rette mennesker. Derfor er en højskole et rigtig godt valg. Her vil andre dygtige menneske udfordre dig og tvinge dig til at udvikle dig. Du vil dog ikke bare få øjnene op for nye mennesker og bekendtskaber, men kunne suge til dig af de bedste tips og tricks, som andre viser dig. Du får derfor alt det bedste fra undervisere og andre mennesker, når du udvikler din indre skuespiller på en specialiseret højskole.