Gennemfør et klinisk sygeplejerske praktik ophold i et udviklingsland

Gennemfør et klinisk sygeplejerske praktik ophold i et udviklingsland

Hvis du studerer medicin, sygepleje, tandpleje eller jordemoderuddannelsen, har du mulighed for at gennemføre et klinisk sygeplejerske praktik ophold i et udviklingsland. Det vil give dig klinisk erfaring, indsigt i et andet sundhedssystem og hjælpe dig med at vælge din specialiseringsretning. Alternativt kan du kombinere opholdet med et praktikophold på din uddannelsesinstitution. Klik på et af deres 5 programmer for at få mere at vide. Praktikophold som klinisk sygeplejerske er en enestående mulighed for at få kulturelle erfaringer og lære om tropisk medicin. Uanset om du ønsker at svømme med delfiner på Zanzibar eller se dyrene på savannen i Uganda, er kliniske sygeplejerskepraktikophold en fantastisk måde at fordybe dig i en anden kultur på. Disse programmer er typisk 4-12 uger lange og giver dig mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne medicinske fagfolk. Hvis du er interesseret i at tage et klinisk sygeplejerske praktik ophold, skal du sørge for at undersøge de forskellige programmer, der er tilgængelige, og finde et, der passer bedst til dine interesser og færdigheder. 

Kliniske sygeplejerske praktik ophold er en fantastisk måde at få klinisk erfaring

klinisk praktikprogrammer for sygeplejersker giver sygeplejersker mulighed for at få klinisk erfaring i et nyt land. De vil guide dig gennem alle dine forberedelser til din rejse, og du vil altid have mulighed for at skrive eller ringe til dem. Når du har tilmeldt dig, modtager du forberedelsesguiden, som detaljeret forklarer de forskellige ting, du skal gøre inden din afrejse. Det gælder bl.a. vaccinationer, forsikringer og flybilletter. Derudover bliver du sat ind i en Facebook-gruppe for alle de personer, som du skal på rejsen med. I gruppen kan du arrangere din flyrejse med dine medrejsende, så I kan følge hinanden sikkert. Kliniske sygeplejerske praktik ophold er en fantastisk måde at få klinisk erfaring i et nyt land og udvide dit professionelle netværk på.

Mange klare fordele ved at prøve kliniske sygeplejerske praktik i et U-land

Der tilbyder klinisk sygeplejerskeuddannelse på deres destination for at hjælpe dig med at lære og opleve arbejdet på første hånd. Deres dedikerede programleder vil sikre, at dit ophold forløber som planlagt, og at du bliver introduceret ordentligt til hospitalet og de involverede mentorer. Programlederen vil overvåge dine fremskridt dagligt og være til stede under hele dit ophold. Du vil bo i Try Medics-huset sammen med resten af dit hold. Ud over programlederen vil der være kokke, rengøringspersonale og andre praktikanter, der bor i samme hus. Dette vil give dig et støttende miljø, hvor du kan stille spørgsmål, få feedback og knytte bånd med andre, der gennemgår den samme oplevelse. Det er bare med at prøve kræfter med det, inden det er for sent at melde sig til. God fornøjelse.