3 tips til at stresse af

3 tips til at stresse af

Det er ikke altid nemt at leve i en moderne tid, hvor vi både presses på jobbet og fra ”idealerne” på sociale medier. Det perfekte liv er krævende. Og det at ikke have det perfekte liv kan tilmed også være til stor belastning for tankevirket og vores følelser. Der er med andre ord god grund til at huske at stresse af – ja, faktisk er der i Danmark en decideret kultur for, at vi ”har fortjent” noget særligt – hvad end det er søde sager, en ny taske eller måske et kurophold.

Vi vil her bringe 3 gode råd til ting, som du kan bruge til at stresse ned med. For det er vi sikre på, at du har fortjent!

Yoga og meditation

Yoga og meditation er blevet ekstremt populært. Der findes mange hold, hvor man kan dyrke det – og der findes lige så mange klip på YouTube og apps til telefonen, hvormed du også kan dyrke det derhjemme.

Uanset hvordan du kommer i gang, så vær forvisset om, at mange studier viser, at yoga reducerer stress, giver et stærkere immunsystem og sænker både blodtryk og kortisol i kroppen. Derudover så er det med til at give en flottere figur, hvilket jo heller ikke er dumt.

Wellness

Når man taler om wellness, er ingen længere i tvivl om, at der er tale om selvforkølelse. Og lige netop dér ligger en af wellness store styrke. Wellness er nemlig en super lækker måde at trække stikket ud fra hverdagen på. Dét giver din krop og dit sind en pause, hvilket er vigtigt i forhold til at både forebygge og håndtere stress!

Meget wellness inkluderer desuden f.eks. massage, som får musklerne til at slappe af og stimulerer blodcirkulationen. OG! Udover at wellness i sig selv er godt for kroppen og sindet, så er det også en glimrende mulighed for at pleje de sociale relationer, vi har. Det er nemlig også vigtigt for vores velbefindende, i og med vi mennesker er flokdyr og skal have nærvær.

Læs mere om wellness i København, hvor du finder nogle af landet bedste steder til ypperlig selvforkælelse.

Motion i naturen

Hvis du allerede lider af stress, så er det ikke sikkert, du har lyst til en løbetur. Det forstår vi godt. Men er du blot almindeligt stresset, kan en løbetur eller blot en gåtur i naturen gøre underværker. Motion er med til at forebygge stress – og undersøgelser viser, at ophold i naturen er med til at give os mere ro. Det giver derfor rigtig god mening at forene tingene. Og så gør det jo intet, at det er nemt og helt gratis.