Ting du kan lave i din vinterferie

Ting du kan lave i din vinterferie

Når det endelig er vinterferie, har du mulighed for at lave ting, du har lyst til. Du er en fri fugl, og måske du fortsat stadig har fornøjelse af dine julegaver. Men hvis du alligevel ønsker at foretage dig lidt noget andet, så kan du herunder få nogle gode idéer til, hvad du ellers kan foretage dig. Det er nogle gode idéer, hvis du selv er helt idéforladt.

Forhåbentligt bygge snemænd og lege med sne

Når der i overskriften står forhåbentligt, så er det jo fordi, at vi desværre aldrig kan være sikre på sne – uanset hvor meget man måtte ønske det. Men hvis der kommer en stor bunke sne, så er der altså en masse plads til leg. Man kan bygge snemænd, lege med sne, fx sneboldskamp, bygge store huler, lave engle i sneen og meget mere. Sne inviterer alle aldersgruppe op til leg, og det er for alvor noget, der kan få den barnlige sjæl frem hos de fleste. Og det er altså bare med at nyde det, mens det står på, for før man ved af det, er alt sneen væk igen.

Gå på jagt efter rav på stranden

Du kan også gå på jagt efter rav på stranden. Det kan du faktisk hele året rundt, og det er altså også den helt perfekte vinteraktivitet, når du skal ud at have frisk luft. Ultra Boost Ravlygter er smarte redskaber, du faktisk har mulighed for at anvende, så du øger chancerne for at finde rav. Det er lygter, der lyser med et specielt lys, som får rav til at skille sig ud i forhold til alle de andre ting i strandkanten. Og så er det altså lettere at spotte.

Gå dejlige ture i naturen og få frisk luft

Ja, du behøver ikke at lave noget direkte. Du kan også blot gå mange og lange friske ture i naturen. Den kan være utroligt smuk om vinteren – især også hvis der er kommet en masse sne. Her kan en tur i skoven være noget helt magisk, og det er igen med at skynde sig ud og nyde dette, mens man kan, før sneen er væk igen. Men også selvom der ikke er sne, er der altså gode grunde til at gå skønne ture, hvor man kan se på dyr eller flotte solnedgange. En frisk gåtur er i hvert fald godt for sjælen.