Gave ideer til hende og ham

Gave ideer til hende og ham

December er nok den måned vi giver hinanden flest gaver. For nogle er det sjovt, for andre fortvivlende. 

Står du også og har problemer med at finde på gaver til din partner, så kan det være disse tips kan hjælpe lidt.

Gaver til mænd!

Mænd kan være lidt vanskelige at købe gaver til, da mange af dem ikke ønsker sig noget. Det er i hvert fald det svar du tit får. Har de endelig ønsker, så er det ny speedbåd, kæmpe fladskærm, ny computer, smartphone eller alufælge. Det er dog gaver der både kan være svære at få plads til under træet, såvel som at de koster en formue. Noget der altid vinder er gaver til hobby eller sport. Dyrker han sport, så køb noget udstyr til dette. Er han gør-det-selv mand så elsker han at få værktøj. Mænd kan også altid godt lide en god spiritus, det skal bare være af den slags de plejer at drikke. Gadgets er også en kærkommen ting. Små dimsedutter og ting de kan koble på deres wifi er bare altid godt. 

Gaver til kvinder!

Kvinder ønsker sig næsten altid en masse små nips ting. Dermed er der også masser af muligheder for at finde på gaver. Der er dog lidt faldgruber man skal være opmærksom på. Størrelsen er lidt vigtig, den skal du gerne have nogenlunde styr på. Frækt lingeri giver ikke så god en respons hvis du køber det 2 numre for stort. Så skal du købe tøj eller sko, tjek lige skabet og hvad der står i hendes tøj. Ellers er der også tasker der ved de fleste er et hit, indretning til hjemmet og hende ynglings parfume. Noget der også er godt er gavekort til café besøg eller wellness. Specielt en tur til hudplejen eller spa er i høj kurs. 

Gaver til jer!

Når det kommer til par, så er det også en god måned lige at give forholdet lidt ny energi. Det er tit sexlivet der lider i en travl hver dag, så tag jer tid til at holde det ved lige. En sjov ting der er blevet populær de seneste år er den erotiske julekalender. Her får i hver dag en ny fræk overraskelse i form af noget sexlegetøj eller lingeri. Det gør hurtigt decemeber til sjoveste måned i året.