Eksamen dagen, hvor vi alle var nervøse

Eksamen dagen, hvor vi alle var nervøse

Det var en fredag, og jeg var lige stået op. Det var virkelig længe siden at jeg har været så træt. Jeg kunne nærmest ikke står op. Men jeg blev virkelig også nødt til det, fordi jeg kunne slet ikke komme for sent. Jeg havde eksamen i dag i dansk, og jeg ville virkelig ikke være træt der. Jeg valgte derfor at vaske mit ansigt, og lige drikke en varm kakao, inden skole, for ligesom at blive lidt mere frisk. Da klokken slog 9, begyndte jeg så at tage imod skolen. Jeg skulle være der 9:30, og det var der god tid til. Jeg bor nemlig ikke ret langt væk fra skolen, og det var virkelig dejligt. Jeg ankom så til skolen, og min eksamen startede. Jeg havde to timer, før den var slut. Efter de to timer gik, blev jeg så færdig. Jeg var virkelig nervøs, men jeg håber virkelig at de gik godt. Efter snakkede mig og nogle venner om at tage ud og spille lidt fodbold. Vi havde nemlig ikke skole mere efter eksamen, så vi havde tidligt fri. Det var det dejligste når man så skulle til eksamen. Vi tog ud og spillede lidt bold, og det var virkelig sjovt og hyggeligt. vi spillede længe, men ikke uden et lille uheld. Jeg fik nemlig tabt min mobil i asfalten, som gjorde at skærmen smadrede fuldstændig. Det var virkelig irriterende og ærgerligt. Jeg måtte bare have den fikset. Klokken var kun 14, så jeg valgte at tage ned til fixphone.dk. Jeg ville nemlig hurtigt have min skærm fikset. Det kunne de nemt gøre. Der gik under en time, og så havde jeg allerede fået en helt ny skærm. Det var så dejligt, så behøvede jeg ikke tænke på det mere.