BROWLIFT i Aarhus

BROWLIFT i Aarhus

BROWLIFT i Aarhus

Hos Lash-Aarhus forsøger vi hele tiden at være med på beatet.

Browlift er en af de nyeste behandlinger der er rullet ud på alverdens medier, og det er noget vores kunder har efterspurgt. Vi har derfor taget et kursus indenfor denne behandling og kan derfor nu tilbyde den behandling, og vores kunder er ellevilde med den.

Browlift er et løft af eget bryn uden nogle kosmetiske indgreb. Man går ind og får givet sine naturbrynhår en ny retning, således vil de komme til at syne mere fyldige og mere ensartet.

I behandlingen er der mulighed for at farve brynhårene også som vil give en endnu større effekt på volume kontoen udtryksmæssigt.

Denne behandling er helt perfekt for dem som står om morgen foran spejlet og bruger sit på at få sat dine øjenbryn med dvs. produkter som ikke holder dagen ud. Browlift har en holdbarhed på cirka 4-6 uger. Så i de 4-6 uger sparer man tid hver evig eneste morgen på at stå og rette sine bryn.

Denne behandling er ikke skadeligt for ens egne naturbryn hår hvis man blot overholder de efterbehandlinger som behandler giver med, som er olie en gang dagligt. Efter behandlingen kræver ikke særlig meget af dem som får det lavet, hvilket nok også er med til at gøre behandlingen så populær som den nu end er.

Hos Lash-Aarhus er vores kunder vilde med denne behandling og vælger at kombinere den sammen med en af de andre behandlinger vi udføre hos os.

Et af vores store fokusområder er, at vi vil være dygtige til det vi laver og lave det af kvalitets produkter, derfor er vi hele tiden søgende på markedet for, at følge med i nye produkter der bliver lanceret.

Så spar tid hver dag med et smukt browlift her hos os i Lash-Aarhus.