Tagterrasse opbygning er en kanon ide med professionel hjælp

Tagterrasse opbygning er en kanon ide med professionel hjælp

At bygge en tagterrasse kan være en god måde at øge værdien af din ejendom og få ekstra udendørs plads. Dansk Hus & Have Service tilbyder et dygtige team af terrasseinstallatører, der kan anlægge tagterrasser på flade tage for både større byggefirmaer og private. Med deres prisberegner kan du beregne en cirkapris for en ny tagterrasse opbygning med keramiske fliser eller med træ. Prisen er vejledende, og et endeligt tilbud kræver, at de besigtiger projektet. Hvis du overvejer at installere en tagterrasse, kan Dansk Hus & Have Service altså sagtens hjælpe dig. De har specialiseret sig i montering af terrasser med keramiske fliser på flade tage med tagpap og kan stå for hele projektet fra start til slut. De bruger kun de bedste materialer for at sikre optimal kvalitet og holdbarhed. Arbejdet udføres af dygtige og erfarne folk, og de gør deres bedste for, så vidt muligt, at tage hensyn til miljøet og begrænse støj og støv mest muligt. For at få en vejledende pris for tagterrasse opbygning skal du blot kontakte dem i dag – så får du et uforpligtende tilbud. Læs mere omkring de mange fordele ved tagterrasse opbygning.

Keramiske fliser er den bedste løsning til en tagterrasse opbygning

Keramiske fliser er den bedste løsning til at lægge fliser på en terrasse, og derfor også det bedste valg for dig, der skal have foretaget en tagterrasse opbygning. De er meget mere holdbare end betonfliser og kan bl.a. tåle højtryksrensning. Keramiske fliser er også modstandsdygtige over for salt, mos og alger, ligesom de er frostsikre og har en skridsikker overflade. Desuden vejer de ikke nær så meget som betonfliser og letter tagkonstruktionen med 90 kg/pr. m2. Hvis du leder efter en tagterrasseløsning, der er nem at arbejde med og giver dig en perfekt plan overflade, selv på skrånende underlag, er selvnivellerende flisefødder den bedste løsning på markedet. Apurits selvjusterende flisefødder er specielt designet til brug på tagpap og fås i forskellige højder, så de passer til hævede terrasser på op til 55 cm over jordoverfladen. Så hvis du leder efter en problemfri løsning, der giver dig en perfekt finish, er selvnivellerende flisefødder det ideelle valg.

Masser af fordele ved at få lavet en tagterrasse opbygning

Der er mange fordele ved at anlægge en terrasse på et ellers ubrugt tag. Terrasser kan installeres på de flade tage af højhuse, industribygninger og garager, så man får mest muligt ud af jorden. Faktisk er det så populært i dag, at det ofte overvejes af arkitekter, når de designer nye huse. På den måde udnyttes ellers spildte kvadratmeter og udnyttes den maksimale bygningstæthed. Nogle af de vigtigste fordele ved en flad tagterrasse er bl.a. Øget udendørs opholdsrum: En terrasse giver ekstra plads til udendørs aktiviteter som f.eks. underholdning, spisning eller blot afslapning. Forbedret ejendomsværdi: En velindrettet terrasse kan øge værdien af din ejendom betydeligt.