Moderigtigt tøj til store piger

Moderigtigt tøj til store piger

Det kan være virkelig svært at finde modetøj til store pigetøj, der bare sidder helt fantastisk.  

Heldigvis er modebranchen begyndt at få øjnene op for, at at alle kvinder fra naturens side ikke lige er en størrelse 34. Flere og flere butikker og webshops er begyndt at specialicerer sig i tøj udlukkende til store kvinder og flere tøjmærker har specielle kollektioner, som er designet specielt til plus size segmentet.  

Hvis du er en kvinde i en stor størrelse, så vil du helt sikkert have prøvet at forlade en tøjbutik tomhændet fordi det tøj du var faldet for enten ikke fandes i din størrelse eller også så du bare ikke godt ud på dig. Dette problem rammer ofte store kvinder når de er på jagt efter moderigtigt tøj, der også passer deres krop korrekt. Store piger har kurver alle de rigtige steder, og det kan gøre det virkelig svært at finde tøj, der både sidder godt og samtidig ser stilfuldt ud.

Årsagen er, at meget tøj designes til tynde kvinde, hvorefter det blot skaleres op i størrelser.  Rigtigt plus size tøj er derimod designet til at sidde flot på store kvinder, hvor det fremhæver de kvindelige former og skjuler det, der skal skjules. Hvis du er en stor pige og aldrig har prøvet rigtigt plus size tøj vil du helt sikkert blive overrasket første gang du prøver rigtigt storpige tøj fra f.eks. No. 1 by Ox, der forhandles af LoSoCo Fashion i Kolding. 

Hvor store piger tidligere var nødt til at finde tøj, designet til tynde piger, men i store størrelser, er plus size tøj designet, så det faktisk tager sig bedst ud på en stor pige.

Så kan man gå til fest i det flotteste tøj til store piger, og se godt ud samtidig med, at man udstråler selvtillid og føler sig godt tilpas, i det tøj man har på. Hos LoSoCoFashion har de specialiseret sig i smart modetøj til store piger. 

De er samtidig forhandlere af meget andet tøj, som f.eks. det super populære svenske tøjmærke Odd Molly, der hylder den frie livsstil og dem, der har modet til at være sig selv. Odd Molly kjoler er i en liga for sig selv med smarte detaljer og virkelig god pasform.