Mix and Match: Kombiner din blomstrede kjole med andre mønstre

Mix and Match: Kombiner din blomstrede kjole med andre mønstre

Blomstermønstre har længe været en fast del af modeverdenen. De blomstrede kjoler, bukser og bluser bliver fortsat populære år efter år. Men hvordan kan du holde dit look friskt og spændende, når du begynder at syntes, at dit blomstrede sortiment begynder at blive en smule kedeligt? Det er enkelt: mix and match! Kombiner din blomstrede kjole med andre mønstre. Med de rette kombinationer kan du skabe de mest fantastiske resultater. Læs videre for at finde nogle af de bedste måder at blande mønstre på.

1. Polka dot.

Polka dot er vidunderligt tidløst og passer perfekt med blomstermønstret. Hvis du er modig, kan du tage fat i et “statement” stykke, fx en polka dots nederdel, og kombinere med din blomstrede kjole som toppen. Men du kan også vælge en polka dot accessory, fx en taske, et halstørklæde eller et bælte.

2. Striber.

Striber og blomstermønstre fungere virkelig godt sammen, især hvis de farvetoner passer sammen. En hvid og blå stribet top ville se fantastisk ud med en blomstret nederdel i nogenlunde samme toner. 

3. Animal print.

Det kan måske virke lidt farligt, men dyreprint og blomster tryk pairer fint sammen. Hold de to mønstre i samme farve familie for et dejligt afbalanceret look. Tænk f.eks. på en slangeprint tørklæde eller sko til at spæde din blomstrede kjole op.

4. Tartan.

Dette mønster er en perfekt kombination med din blomstrede kjole, fordi tartan giver et godt kontrast til det feminine og det romantiske i en blomstret kjole. Mix og match med en lille tartan tee eller talje band, så det komplimenterer din kjole.

5. Geometriske former.

Firkantede, og trekanter kan give en spændende tilgang til en blomstret kjole. Et geometrisk mønster i samme farve som din kjole ville give dig en langt mere interessant stil, end hvis du blot skulle have holdt sig til kun blomsterne! 

Så der har du det: 5 måder at mixe og matche din blomstrede kjole med andre mønstre. Det er en simpel måde at give dit look et pift op og tjene din kreativitet. Tøv ikke med at eksperimentere, og du vil opdage, at de muligheder der er intet grænser for den bedste og mest spændende stil.