Leder du efter produkter til din nye kat eller hund?

Leder du efter produkter til din nye kat eller hund?

Ligesom mennesker køber forskellige produkter til sig selv, lige fra ansigtsrens til tandpasta og shampoo, så kræver dine firbenede venner det samme. Heldigvis lever vi i en tid, hvor der er kommet langt mere fokus på dyrs behov og derfor er markedet for dyreprodukter vokset markant.

Hvis du lige har købt et nyt kæledyr, kan det være en god idé for dig at du først sætter dig ind i, hvad dit dyr racemæssigt har brug for, inden du fylder indkøbskurven.

Produkter til din hund

Du skal købe produkter til din nye hund, og det kan altså være en god idé at tage et kig på sådan noget som foder og foderskåle først. Foder købes alt efter race, alder, neutralisering osv., imens skålens størrelse samt fremgangsmåde, også er en god ting at overveje. Nogle hunde er kendt for at spise for hurtigt, og der kan du eksempelvis købe en fodermåtte i stedet. Tyggeben og godbidder er også gode at få købt, specielt hvis din hund skal trænes – og så er godbidder værd at udvælge nøje, da sukkerindhold og fedt er vigtig at holde styr på, i forhold til din hund. Derudover får du brug for halsbånd, hundesnor, hundekurv, negleklipper og lejetøj, samt bur eller sele til bilen.

Produkter til din kat

Når det gælder din kat, er det forholdsvis det samme som hunden – dog er fokusset anderledes. Man bruger sjældent tiden på eksempelvis at træne en kat, og ligesom du sagtens kan købe en kvalitetskurv til den, så vil toppen af køleskabet eller papkassen i skuret, være lige fedt for den. Halsbånd, bur eller sele til bilen, er heller ikke helt så populært til en kat, men det er katteseler til gåture i græsset til gengæld blevet, til specielt inde-katte. Behov for ordentlig mad er også vigtigt for en kat, da de kan få nyreproblemer nemt. Find den rigtige tørkost, ligesom vådfoder også er vigtigt, så katten får nok væske. Husk derudover transportkasse og, måske vigtigst af alt, legetøj og kradsebræt.

Dyreprodukter til både hund og kat

De fleste dyrebutikker har både produkter til hunde og katte, imens andre steder specialiserer sig indenfor ét område. Har du både hund og kat findes der eksempelvis sider som Canem, ligesom der også kan findes dyrebutikker, der har fiske, fugle og gnaver-produkter. Du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten når det omhandler dit kæledyr, hvis du finder den rigtige dyrebutik for dig, og selvom du skulle ende med at spendere et pænt beløb efter køb af kæledyr, så er det hele ting som dit kæledyr har brug for – det er kun i starten, når du skal købe alt på én gang.

gruppespecialisten.dk