3 tips til at lave smukke negle derhjemme

3 tips til at lave smukke negle derhjemme

Kan du godt lide at have smukke negle? Du kan bruge mange penge – og meget lang tid – i neglesaloner – eller du kan lære at lave smukke negle derhjemme. Det tager selvfølgelig lidt tid at lære, men i længden kan du spare meget tid og mange penge ved at lave dine negle derhjemme. Vi har her samlet vores 3 bedste tips til, hvordan du kan lære at lave smukke negle derhjemme.

Køb et Easy Peasy Gel Tips kit

Der findes mange måder at lave negle på, men nogle af nemmere end andre. En af de nemmeste måder at lave smukke negle på, er ved hjælp af Easy Peasy Gel Tips, som er heldækkende Soft Gel tipper. Vi anbefaler derfor, at du køber et gele negle sæt hos Kandii, så du har alt, hvad du skal bruge. Her får du også en brugervejledning med, hvor der står helt nøjagtigt, hvordan du sætter negletipperne på og hvordan du lave smukke negle med gelpolish bagefter. Du kan også finde en masse inspiration og gode råd og tips og tricks ved at følge Kandii på Facebook og Instagram – eller melde dig ind i deres Facebookgruppe.

Vælg Soak Off Polish

Uanset om du er til naturlige negle eller om du er til negletipper, så kan du lave rigtig smukke – og langtidsholdbare – negle med Soak Off Polish fra Kandii. De findes i over 400 farver og holder i minimum 2-3 uger ad gangen. Det kræver selvfølgelig lidt mere udstyr end almindelig neglelak, bl.a. en UV neglelampe, men det er det hele værd, når du kan have smukke negle i næsten én måned ad gangen. Det er heller ikke sværere at lære at lægge gele neglelak end almindelige neglelak, så du skal ikke være bange for at kaste dig ud i det.

Deltag i et negle kursus

Hvis du er helt ny i negleverdenen eller blot godt kunne tænke dig lidt professionel hjælp, så anbefaler vi, at du deltager dig i et negle kursus. Kandii tilbyder mange forskellige kurser, både online og fysisk. Her kan du lære at lave gelenegle, bruge Soak Off Polish og meget mere. Det er værdifuld viden, hvis du virkelig gerne vil være god til at lave smukke negle derhjemme.